Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Via een telefoontje, of via de contactbutton op de website kun je contact met me opnemen. We maken dan een afspraak waarin je vrijblijvend kunt kennismaken. Na deze kennismaking is het goed dat je bij jezelf nagaat of je de ‘klik’ ervaart die je nodig hebt om je open te stellen voor het veranderingsproces wat je in gaat.

Wanneer blijkt dat je hulpvraag niet helemaal mooi past bij datgene wat ik bied, denk ik graag met je mee over hulp die dit wel doet, en zal ik je doorverwijzen. Na de kennismaking volgt een intake, en bepalen we doel(en) voor je traject. Ook bepalen we tijdens de intake in overleg de mogelijke frequentie van de gesprekken. Een gesprek duurt in principe een uur. Indien wenselijk kan, in overleg, besloten worden tot 1,5 uur. Gedurende het traject wordt er (ong. om de vijf sessies) geëvalueerd. Aan het eind volgt een afrondend gesprek.

Woorden die de sfeer van mijn werkwijze beschrijven zijn: veilig, warm, naar de kern toe, krachtgericht, waar nodig confronterend en altijd gericht op jouw welzijn.

Tarieven

  • Tarief per sessie bedraagt € 75,- p/uur.
  • Studententarief bedraagt € 65,- p/uur (t/m 25 jaar en studerend).
  • Kennismakingsgesprek van een uur is kosteloos.
  • Tarieven van workshops en trainingen zijn gebaseerd op o.a. groepsgrootte, aanschaf materiaal, reisafstand e.d., en worden daarom in afstemming met de afnemer bepaald.

Ervaringen van anderen

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik ontdek het graag met je in een vrijblijvende kennismaking.

Naam(Vereist)
Op welk moment kan ik je het beste bereiken?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.