Over Lianne

Bezieling

De keuze om in m’n tienertijd christen te worden is voor mij levensveranderd geweest. De verbondenheid die ben gaan ervaren, met God, mezelf, en anderen, leerde mij om écht te zijn. ‘Zijn’ met alles wat ik wel en niet heb. In mezelf, m’n omstandigheden en in contact met anderen. Ik heb mogen ontdekken dat het mogelijk is om ín alles een zekere rust en diepe tevredenheid te kunnen hebben, hoe imperfect het leven, en wij mensen, vaak ook zijn. Deze hoop geeft mij de bezieling, om mensen te begeleiden in het (weer) echt kunnen zijn.

Achtergrond

Na de opleiding Social Work ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de Jeugdzorg. Daarna hebben m’n man en ik een aantal avontuurlijke jaren in de zending beleefd, na het volgen van de Zendingsopleiding Cornerstone. En volgde er een periode als Jeugdwerker in een PKN gemeente. Hierna heb ik aan Groundwork het diploma gehaald voor chr. integratief coach. Op dit moment volg ik, ook aan Groundwork, de opleiding chr. integratieve therapeut.

Wat ik jou gun

Wat ik jou als coach/therapeut gun is dat jij weer echt kunt zijn. Echt, gewoon zoals jij bent, met alles wat bij jou hoort: je levensgeschiedenis, falen, je kwaliteiten. Zonder de drang te hebben iets wezenlijks aan jezelf te hoeven veranderen.

Ervaringen van anderen

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik ontdek het graag met je in een vrijblijvende kennismaking.

Naam(Vereist)
Op welk moment kan ik je het beste bereiken?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.